How can we help you?

Image Alt
 > Locaties

Locaties De Amerhoeve

In het hart van Geertruidenberg vindt u een kleinschalige woonvoorziening genaamd de Amerhoeve.

Op dit moment heeft de Amerhoeve twee locaties tot haar beschikking, wat op steenworp afstand van elkaar ligt in Geertruidenberg.

We bieden plaats aan jongvolwassenen met diagnose ASS en/of aanverwante stoornissen. Dit in de vormen van ZIN vanuit jeugdwet, op basis van PGB vanuit WMO en WLZ. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig.

Wonen bij de Amerhoeve staat voor gezellig en vertrouwd thuis komen ! Daarbij is het belangrijk om jezelf steeds meer te ontplooien en zo individuele doelen te behalen. Nieuwsgierig naar ervaringen op de Amerhoeve?

Commandeurstraat

Locatie Commandeurstraat 18 is gericht op jongvolwassene met diagnose ASS en aanverwante stoornissen
Deze locatie bevindt zich naast een ontzettend leuke speeltuin. Deze locatie is geschikt voor 12 bewoners met verschillende grootte aan appartementen. Met een mooie ruime achtertuin en een park aan de voorzijde is het een rustige plek, middenin een gemoedelijke woonwijk. Het is een gezellig ingerichte woning, waar iedereen zich veilig en thuis moet kunnen voelen.

Bekijk de medewerkers van Commandeurstraat

Venestraat
Pas je niet in een hokje, dan hebben wij juist dat hokje voor jou! Dit prachtige gebouw met hoge plafonds, geeft een ruimtelijk en sfeervol gevoel. De woning zit aan de historische markt in het mooie vestingstadje. Deze locatie geeft 12 mensen de mogelijkheid om hier begeleid te wonen.

Bekijk de medewerkers van Venestraat

a

Copyrights 2019 © Qode Interactive
All Rights Reserved.